Αρχική Σελίδα

Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Η Co. Photonics Gezhi, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στην ύπαρξη σφαιρική επιδρούσα οργάνωση στην οπτική περιοχή συσκευών δικτύων.

Το Gezhi Photonics είναι κύριοι παγκόσμιοι κατασκευαστής και προμηθευτής του οπτικού παθητικού τμήματος ινών. Κυρίως το στοιχείο μας είναι CWDM/DWDM, ενότητα AWG, οπτικός διακόπτης με την υπηρεσία OEM/ODM.

Το Gezhi Photonics κρατά στη συνεργασία με τα διεθνή και εθνικά πανεπιστήμια, μονάδες επιστημονικής έρευνας καθώς επίσης και εκμεταλλευμένος το κοινωνικές ταλέντο, τις πληροφορίες και την τεχνολογία του στην επιχειρηματική ανάπτυξη οφελών. Εξ αιτίας των άριστης μηχανικών υπηρεσιών, του σχεδίου συνήθειας, της τεχνικής υποστήριξης, της αναθεώρησης προϊόντων, της γρήγορης διαμόρφωσης πρωτοτύπου δειγμάτων και γρήγορη παρα:δίδω μαζικής παραγωγής μας για τους πελάτες μας, συντηρούμε περισσότερες από 30 χώρες και περιοχές συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, των ΗΠΑ, του νοτιοανατολικού σημείου Ασιάτης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής, κ.λπ.

 

Πάντα παίρνοντας την αρχή της καινοτομίας ως αξία πυρήνων του, Gezhi Photonics συνδέει το μεγάλο ενδιαφέρον με την εσωτερική διαχείριση, που ωθεί την ανάπτυξη της επιχείρησης με την κοινή δημιουργικότητα της ομάδας. Υπογραμμίζοντας την αρμονική ατμόσφαιρα καινοτομίας, μια ευρεία πλατφόρμα ανάπτυξης παρέχεται στο προσωπικό, και επίσης είναι χρήσιμη για την ανάπτυξη της επιχείρησης στην έρευνα προϊόντων, που κάνει το προϊόν πάντα όντας στο προηγμένο επίπεδο.

 

Κίνα Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd.
Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd.
Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : GEZHI

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~300

Ετήσιες πωλήσεις : 10 Million-15 Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Gezhi Photonics (Shenzhen) Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
" "